Рівненщина нагодує столицю м"ясом. На Великдень дешеве м"ясо з Радивилівського комбінату хлібопродуктів їстимуть кияни. Так Держкомрезерв виконує рішення уряду про реалізацію запасів продуктів за цінами нижчими від ринкових. Щоправда чому дешеве мясо повезли до Києва, а не залишили на місцевих базарах, навіть на комбінаті не знають.

Підприємство Радивилівський комбінат хлібопродуктів єдине з держрезервних, яке займається тваринництвом. А відтак, саме на ферму цього підприємства 10 днів тому поступила команда – заготовити 5 тон м’яса і відправити їх на Київ. Подібного, завідувачка фермою Наталя Заєць не пригадує.

З ферми хлібокомбінату м’ясо продають живою вагою, а відтак довелося домовлятися з м”ясопереробним підприємством про забій і охолодження. Переробники кажуть, м’ясо високої якості. Свиней забивали у переддень вивозу.

На підприємстві поза камерою зізнаються, такий спосіб реалізації свиней їм не вигідний, ферма втрачає бодай-який заробіток, проте не послухатися команди зверху тут не могли. Чому ж м’ясо повезли не ринки області, де в роздрібі воно доволі дороге, а саме в Київ, на фермі не знають.