Відкритий чемпіонат Хмельницької області з боксу пройшов минулого тижня. На нього були запрошені всі бажаючі, хто хотів помірятися силами із тамтешніми спортсменами.

Завітали туди не тільки Рівне нські спортсмени, а і гості з Прибалтики. Наші боксери в цій першості не залишились без медалей. Золото серед юнаків 1997-1998 років народження виборов Володимир Царук. Також срібну медаль у своїй ваговій категорії здобув Дмитро Лук’янчук.

Паралельно з відкритою першістю області у Хмельницьку проходив зональний етап чемпіонату України з боксу серед юнаків 1999-2000 років народження. У змаганнях взяли участь спортсмени із чотирьох областей: Тернопільської, Хмельницької, Волинської та Рівне нської. Всього завітало 120 учасників.

Рівне нські боксери показали хороші результати. Так, Владислав Жовтанюк виборов золото у своїй ваговій категорії. Андрій Огородник та Віталій Сосновий завоювали бронзові нагороди. Ці три спортсмени є підопічними тренера ДЮСШ №5 – Олега Плюхіна. Вихованець Рівне нського боксу, а саме Денис Веремчук (тренер Володимир Соколовський) поклав до командної скарбнички ще одну бронзову нагороду.

Саме ці четверо хлопців захищатимуть честь Рівне нщини в заключному етапі чемпіонату України з боксу. Його проведення заплановане на кінець квітня у Чернівцях.