Саме такий результат показали рівненські дівчата-боксерки, які повернулися додому із чемпіонату України з боксу серед жінок, молоді і юніорок.

Змагання проходили у Ковелі. З’їхалось туди 168 учасників із всієї України. Рівне нська жіноча команда з боксу вирішила зробити ставку на якісний склад своєї команди, а не на кількісний. Це і принесло свої плоди. У підсумку, чотири учасниці і здобуті чотири медалі – дві золоті, одна срібна та одна бронзова.

Іванна Крупеня у своїй ваговій категорії впевнено провела чотири бої та перемогла, завоювавши перше місце. Також нашу спортсменку відзначили за найкращу техніку боксу на змаганнях. Катерина Шамбір не залишила шансів суперникам у елітній категорії – надважкій вазі, та принесла іще одну золоту нагороду у скарбничку команди. Олександра Малєванець, яка не дуже давно тренується у Рівному, а переїхала сюди зі сходу України виборола срібло. І сімнадцятирічна Анастасія Станкевич тільки рік займається боксом, але зі змагань додому вже привезла бронзову медаль.

Іванна Крупеня отримує заслужену медаль

Слід зазначити, що своїми успіхами дівчата завдячують своєму тренеру – Олександру Мартиненку. Він вкладує в спортсменок всі свої сили та знання і це, як бачимо, дає результат.

Іванна Крупеня разом із своїм тренером Олександром Мартиненком (зліва)

А поки дівчата почали підготовку до двох міжнародних турнірів з боксу, які вже не за горами. На перспективу, сама головна ціль спортсменок - це успішний виступ на чемпіонаті Європи, який заплановано на осінь.

Перемога Катерини Шамбір на ринзі

Катерина Шамбір на найвищій сходинці п’єдесталу

Детальніше про перемоги рівненських дівчат у Чемпіонаті України дивіться у випуску програми «Спорт за тиждень» від 02.03.2013.