Перші 120 рівненських юнаків поїдуть служити в Сімферополь, Васильків і Львів. В армію призовників проводжав Ігор Шумик.

Хто куди. Одні - у Львів, інші - до Криму. Призовники Рівне нщини вже готові до служби. І більшість юнаків йде до армії, аби перевірити свої можливості.

Лави Збройних сил від Рівне нщини цьогоріч поповнять 640 призовників. Тут і майбутні зв’язківці, і десантники. Останніх обирали особливо прискіпливо: тут і антропометричні дані, і психологічна витривалість потрібна.

На проводах призовників вітали і військові, і родичі. Найліпших юнаків з кожного району ще й подарунками нагородили. Священик освятив хлопців у добру путь. Утім, рідні все одно хвилюються за своїх дітей чи братів. Заглядають через паркан, а подекуди і плачуть.

Щоправда, військові переконують: служба в армії зробить з вчорашніх студентів та школярів справжніх чоловіків. Пишаються: 10 призовників навіть служитимуть у президентському полку.

Служити чи ні - кожен обирає сам. Та навіть попри низький рівень нинішньої української армії побувати там хоче все більше юнаків.