Два дні у Рівному панувало танцювальне шоу "MJ". Танцівники зібрали повну залу глядачів - прихильників та однодумців. Вражаючі постановки, спецефекти, костюми та відданість артистів не дозволили гостям сумувати. Відтак, Майкл Джексон вкотре нагадав - він живий у наших серцях.

Понад дві години триває танцювальне шоу "MJ". Танцівники ні на хвилину не припиняють дивувати. Друзі, які приїхали на шоу з Ужгорода також вражені. Кажуть, шоу їхні очікування лише підтвердило.

Постановник шоу Наталія Сторожук розповідає - натхнення надають її вихованці, тому теперішній склад "Light Dance Company" вже називає золотим.

Не залишились осторонь навіть ті танцівники, які нині навчаються у Польщі. Володимир Маковський каже, улюблений колектив - його сім'я, тому спеціально приїхав для виступу у шоу.

Батьки наймолодших танцівників свою дітвору порівнюють з професіоналами. Кажуть, є на кого рівнятися, особливо коли найменші виступають на одній сцені з дорослими.

Танцювальне шоу "MJ" у Рівному показали востаннє. Організатори сподіваються, що їхню роботу захочуть побачити і в інших містах України.