Другий Бабин Яр неподалік Рівного. На околиці міста німецькі окупанти розстріляли тисячі рівнян-євреїв. Рівненські школярі взялися вивчати невідомі факти трагедії. Що нового накопали — далі в сюжеті.

Людей старшого віку розстрілювали, а дітей кидали в яму живцем. Так німці економили на кулях, переконують дослідники страти євреїв в урочищі Сосонки. Аби привернути увагу громадськості, вони навіть спеціальний проект видумали під назвою "Краплини людської доброти".

На початку травня шкільні активісти влаштують мітинг на знак поваги до померлих у Сосонках. У 41-му тут стратили 17 з половиною тисяч євреїв. Нині про той жахливий день нагадують надгробні плити, на кожній написані імена загиблих.

Школярі постійно прибирають територію урочища, зараз тут чистіше, ніж у парках відпочинку Рівного. Утім, євреї занепокоєні – "чорні" археологи у пошуках золота ведуть тут розкопки.

Білих плям в історії Сосонок ще чимало - переконують школярі, тому й далі будуть досліджувати архівні документи. Можливо, іще натраплять на цікаві факти.