Пристрасті майже за Шекспіром. Будувати чи не будувати автозаправну станцію на Басовому Куті у Рівному сьогодні знову вирішував Господарський суд. Мешканці житлового масиву понад рік виступають проти спорудження АЗС біля їхніх будинків. Чим закінчилося чергове засідання місцевої Феміди?

Так розпочинається чергове засідання Господарського суду з розгяду справи про будівництво АЗС на вулиці Басівкутській у Рівному. Проводити відеофіксацію засідання журналістам першого місцевого вкотре заборонили. Проти виступили представники забудовника. Ще перед початком судового розгляду, юрист громади Басового Кута прогнозує розвиток подій на засіданні.

Нагадаємо, на останній сесії міської ради депутати прийняли рішення оголосити мораторій на будівництво автозаправних станцій у Рівному до 2020 року. Сьогодні з цим документом у Господарський суд прийшов міський обранець Анатолій Чугуєвець.

Наступне засідання суду у даній справі відбудеться 11-го лютого. Чи буде тоді поставлена крапка у річній епопеї боротьби людей та власників земельної ділянки, поки невідомо.