Вже кілька років фекалії з місцевої школи та кількох будинків течуть вулицею, а потому ще й впадають в Устю. Один з мешканців передмістя збирався пустити нечистоти по трубі, щоб ті принаймні не пливли просто неба. Односельчани - проти, мовляв, проблеми це не вирішить. Кажуть, що потрібно купити новий насос, який направляв би відходи у централізовану каналізацію. Втім, зробити це нікому. Андрій Лобчук - докладніше.

Сюди стікають фекалії чи не з усього Тинного. Далі невеликим рівчаком вони течуть до річки Устя, в яку і впадають. Не витримують нечистот і будинки. В одному з них поблизу каналізаційної ями з'явилися тріщини. Тому його господрі хотіли пустити нечистоти трубою. Незважаючи на те, що це незаконно.

Ярослав та його батько, який до того ж депутат міської ради, а також мешканці Тинного, зверталися чи не в усі можливі інстанції. Утім, допомоги від чиновників не дочекалися.

Колись в Тинному нечистоти відкачували спеціальним насосом до централізованої каналізації. Та кілька років тому обладнання викрали. Відтоді фекалії стікають до подвір'я Ярослава. Поки що відходи з цієї ями відкачали. Проте мешканці кажуть: це ненадовго.

Попри суперечки, мешканці Тинного впевнені, що проблему не вирішити, поки не допоможе міська влада.