Ми продовжуємо знайомити вас із Золотими брендами Палацу дітей та молоді. До двадцятки увійшла міська газета "Без секретів". Над її наповненням працюють самі вихованці Палацу. Саме вони готують інформацію, яка цікавить молодь.

Міську газету для учнівської молоді "Без секретів" створюють вихованці гуманітарної школи Палацу дітей та молоді. Діти, які навчаються у групі журналістики не лише вивчають теорію, але й на практиці можуть застосувати свої знання.

Андрій Матвіїв, як журналіст з величезним досвідом, чудово розуміє, що початківцям у цій справі важливо спробувати свої сили на практиці та побачити власні публікації у газеті. Це все є елементами журналістської освіти. Навчання у школі триває 2 роки, тому колектив редакції газети "Без секретів" постійно змінюється.

Активно на заняттях себе проявила Олена Царук, тому і стала редактором газети "Без секретів". Дівчина каже, що їй подобається не лише вивчати ази журналістики, але й проявляти свої організаційні здібності. У газеті "Без секретів" намагаються висвітлювати актуальні події та усе, що цікавить сучасну молодь.

Газета "Без секретів" виходить щомісяця. Кажуть, могли б готувати номери і частіше, проте не мають такої можливості. Адже у газеті "Без секретів" друкують лише авторські дитячі статті, не використовуючи публікації з інтернету.