У Палаці дітей та молоді відбулося традиційне родинне свято "Золотий апельсин". Цьогоріч ювілейне. Вже вдвадцяте відзначили у рейтингу досягнення вихованців ПДМу, їхніх батьків та всього педагогічного колективу.

У Палаці дітей та молоді вітамінний бум! Нині тут відзначають традиційне родинне свято "Золотий апельсин". До нього вихованці ПДМу, їхні батьки та педагогічний колектив готувалися увесь 2012 рік. Сьогодні говорять про їхні досягнення. Серед номінантів - шістнадцятирічна Олена Царук. Вона - редактор Рівне нської молодіжної газети "Без секретів", і вже видала власну книгу поезії і прози.

На сцену один за одним виходять номінанти. Їх більше сотні. Усі отримують подарунки: солодощі, дипломи, і головне, апельсини. Скільки кілограмів цих фруктів з"їли за роки проведення родинного свята, братам Сорокіним вже й пригадати важко. Вони - вихованці Палацу з 8-річного віку, а нині тут займають керівні посади.

З нетерпінням чекають свого виступу найменші вихованці ПДМу. Адже для багатьох - це перший "Золотий апельсин".

А ще - це свято для батьків. Деякі навіть готуються вийти на сцену разом зі своїми чадами.

Колективи демонструють свою майстерність, а педагоги вкотре підтверджують професійність. Та цьогоріч формат свята дещо змінився - згадують і бренди Палацу.

2012-тий- підсумували. Скупалися під золотим дощем. Роздали 120 кілограмів помаранчевих фруктів. Тож час готуватися до наступного, двадцять першого за рахунком "Золотого апельсину".