Ми продовжуємо знайомити вас із Золотими брендами Палацу дітей та молоді. Нагадаємо, що це є новинкою на цьогорічному ювілейному родинному святі "Золотий апельсин". Сьогодні ми познайомимо вас із профільною Школою образотворчого мистецтва, у якій навчається понад 450 дітей.

В Україні найбільше цінують вироби, створені власними руками. У них є частинка душі кожного митця, його старання та фантазія. Розвивати творчі навички, а також стати професіоналом допомагають юним талантам у профільній Школі образотворчого мистецтва. Вона існує із перших днів заснування Палацу дітей та молоді.

Творчі досягнення та різноманітні вироби вихованців Школи образотворчого мистецтва представляють на виставках. Традиційною є звітна весняна виставка у рамках "Благодійного марафону". Тут учні показують свою майстерність і реалізацію власних думок та поглядів. Каріна Дмитрієва керує профільною Школою образотворчого мистецтва майже 15 років. Каже, що найбільші досягнення школи - її учні.

Наталія Петрук навчається у Школі образотворчого мистецтва третій рік. З усіх дисциплін найбільше дівчині подобається скульптура. Але, щоб бути справжнім професіоналом потрібно опанувати усі предмети, тому прислуховується до досвідчених педагогів.

У Школі образотворчого мистецтва кожен учень знаходить щось для себе. Тим паче, що за 9 років навчання і опановування усіх предметів можна точно визначитися з улюбленим видом мистецтва. А далі лише працювати, творити та фантазувати.