Учасники акції "Добро на Різдво" вже з подарунками. Мобільні телефони, іграшки, солодощі та багато інших гостинців вручили їм сьогодні у Палаці дітей та молоді. Діти ж віддячували гарним настроєм та щирими усмішками. Нагадаю, спільна акція телеканалу Рівне1 та ПДМу "Добро на Різдво" тривала місяць. Мета – подарувати дітям свято, якого вони позбавлені.

В очікуванні чогось цікавого, усміхнені та життєрадісні: учасники акції "Добро на Різдво" завітали до Палацу дітей та молоді. Тут сьогодні здійснюють їхні мрії. Для дітей підготували чимало гостинців: іграшки, книги, мобільні телефони, МР3-плеєр. Семирічний Ілля Горільчаний радіє чи не найбільше, йому подарували...

А разом з Іллею радіють його мама і тато. Кажуть, усмішка сина - найголовніше. До речі, хлопчику нещодавно зробили операцію. Лікарі запевнили, що Ілля тепер вправно ходитиме. Донині це було робити йому не легко. Батьки розповідають, завдяки акції "Добро на Різдво" відчули тепло.

Здіснилася мрія і Каріни Довгалець. Їй подарували караоке. Дівчинка з нетерпінням чекала подарунка, бо ж дуже любить співати.

Сертифікат на безкоштовні заняття на конях, книги та солодощі отримала Настя Антонюк. Такі подарунки дівчинці до вподоби. Та й це ще не все. Розповідає, на день народження Насті хрещений пообіцяв повезти її у дельфінарій - поплавати з дельфінами. Вражень у дівчинки від акції "Добро на Різдво" купа. Вже замислюється про майбутнє.

Проте, поки не всі подарунки дійшли своїх адресатів. Невдовзі двоє учасників акції ще отримають тринажер та саксофон. Здійсниться мрія юного художника Станіслава Мельничука, ближче до літа йому подарують путівку на море. Проект вдався, впевнена директор Палацу дітей та молоді Ірина Первушевська. Акція "Добро на Різдво" - це її ідея.

Щоби здійснювати мрії діток акцію "Добро на Різдво" планують зробити традиційною. Втім, організатори закликають ділитися теплом з тими, хто нас оточує, кожного дня. А вже 23 січня ПДМ з телеканалом "Рівне 1" підсумують спільний проект.