У ПДМі готуються до традиційного родинного свята "Золотий апельсин". Цьогоріч новинкою є Золота двадцятка брендів ПДМ. У випусках "Новин Рівного" ми будемо знайомити вас із деякими брендами Палацу. Сьогодні це керівник Школи сучасної хореографії, художній керівник "Light Dance Company" Наталія Сторожук.

Такою сьогодні є Наталія Сторожук - відомим балетмейстером та чудовим педагогом. Вона дуже працелюбна і цього навчає своїх вихованців. Цілеспрямованості Наталії Сторожук не позичати, адже мало хто знає, що займатися хореографією художній керівник "Light Dance Company" розпочала пізно у 19 років. Після закінчення музичної школи та музичного училища, вона почала шукати професійних педагогів з хореографії, бо з дитинства мріяла танцювати.

Наталія Сторожук закінчила Рівне нський інститут культури і у 1994 році зробила перший набір у школу сучасної хореографії у Палаці Дітей та Mолоді. Величезне бажання працювати та хороший колектив стали визначними ланками в успішності хореографа.

Чимало змін відбулося за 19 років існування школи та незмінним залишається одне - професійність. Вихованці Наталії Сторожук кажуть, що вона дуже вимоглива, проте вміє знайти підхід до кожної дитини, а їх у школі сучасної хореографії навчається близько двох сотень.

У списку досягнень ансамблю сучасного танцю "Light" сотні виступів, номерів та численні поїздки закордон. Одним із вражаючих на сьогодні є танцювальне шоу "MJ", яке ще раз довело, що "Light Dance Company" - яскраві, унікальні та перша у західному регіоні України професійна трупа. Своїми планами на майбутнє Наталія Сторожук ділитися не стала, проте зауважила, що всі подальші роботи її колективу будуть як завжди професійними.

Наталія Сторожук - це хороший приклад того, як бажання та наполегливість здійснюють дитячі мрії.