Замість тепла та затишку в оселі, головні болі та переживання. Викликали їх куплені металопластикові вікна. Склопакети пенсіонерці із Рівного обіцяли встановити у квартирі протягом 21 дня з часу укладання договору. Папери замовниця із виконавцем підписали 12 жовтня. Та обіцяних вікон їй досі не поставили.

Замінити старенькі дерев'яні вікна на новенькі пластикові уже декілька років мріяла рівнянка Світлана Негрєшна. Цієї осені, вірила, задумане таки здійсниться. 12 жовтня пенсіонерка зацікавилася пропозицією однієї з фірм зі встановлення пластикових вікон.

П'яти тисяч гривень Світлана Негрєшна не мала. Одразу ж у офісі взяла кредит у представництві банку. За три місяці повернула уже півтори тисячі гривень позики. А от вікон їй не встановили досі, хоча обіцяли протягом 21 дня з часу підписання договору. Двері до офісу фірми-виконавиці умов договору виявилися зачиненими. За номером, вказаним на рекламній вивісці, відповів представник фірми. Перший робочий день, пояснив, 15-го січня. Зустрітися він погодився, але не для того, щоб поговорити.

Погрожували, каже замовниця, тут і їй. Тому й вирішили звернутися за допомогою до журналістів. Також поскаржилася до міліції. Але не на погрози, а на те, що досі у квартирі виконавець не встановив вікон.

Наразі матеріал знаходиться на перевірці у міліції. А пенсіонерка, прочитавши умови кредиту із банком удома, побачила, гроші їй дали не без відсотків, як обіцяли у представництві. Вікно та балконний блок в результаті обійдуться у майже вісім із половиною тисяч гривень.