Сьогодні ми познайомимо Вас одразу з шістьма веселими та активними малюками. Бажання в них дуже різні: одні хочуть машинки та повітряних зміїв, інші - ляльок та гарні сукні. Та їх об'єднує одна найбільша мрія - мати сім'ю. Нагадаємо, Палац дітей та молоді разом з телеканалом "Рівне 1" проводить благодійну акцію "Добро на Різдво". Мета – подарувати дітям свято, якого вони позбавлені. Незвичайність проекту в тому, що благодійники та діти знайдуть один одного і обміняються відчуттям свята. Тож запрошуємо поділитися Вас своїм душевним теплом з маленькими вихованцями дитячого будинку.

Шестеро активних, добрих та веселих. Ці дітки - вихованці спеціального дошкільного дитячого будинку у Рівному. Знайомтеся.

Найстарший серед них Павло Петринчук. Йому шість років. Хлопчик каже, з нетерпінням чекає на Діда Мороза, щоб розповісти йому вірша.

Павло надзвичайно рухливий та розумний хлопчик. У чотири роки вивчив увесь алфавіт. А це трирічний Владик Чабан. Він чуйний та допитливий.

Компанію хлопцям складає Віталик Огнєв. Сьогодні він в образі короля.

А це сестрички Віталика та Павла - Огнєва Іванна та Петринчук Олена. Тут також їхня подруга Іванка Бурлайчук. Дівчатка, як і належить, полюбляють бавитися ляльками та гарно одягатись. Вони дітки слухняні, кожна з них проявляє свою особистість. Зізнаються, що хотіли отримати в подарунок на Новий рік.

Хлопці ж чекають від Діда Мороза повітряного змія, літака, солдатів, а ще машинок. Та про найсокровенніші мрії дітки розповідають вихователям.

Якщо Ви хочете допомогти вихованцям дошкільного дитячого будинку, чи просто бажаєте поділитися з ними душевним теплом, шукайте інформацію, як це зробити на сайтах телеканалу "Рівне 1" та Палацу дітей та молоді. Робімо разом "Добро на Різдво".