Веселий, активний, музичний. Все це про Олександра Даневича. Хлопчина у десять років живе музикою. З нею мріє пов'язати і майбутнє. А нині прагне знайти під ялинкою справжнє піаніно. Школяра виховують бабуся з дідусем, їм музичний інструмент не по кишені. Нагадаємо, Палац дітей та молоді разом з телеканалом "Рівне 1" проводить благодійну акцію "Добро на Різдво". Мета – подарувати дітям свято, якого вони позбавлені. Незвичайність проекту в тому, що благодійники та діти знайдуть один одного і обміняються відчуттям свята. Запрошуємо поділитися і Вас своїм теплом з Олександром Даневичем.

Сашку Даневичу 10 років. Він веселий та активний, полюбляє грати з хлопцями у футбол. Та найбільше його захоплення - музика. Нею займається вже два роки.

Це одна з найулюбленіших композицій Сашка. Акордеон він бере до рук щодня.

А ще хлопчина опановує піаніно. Оскільки цього музичного інструмента вдома немає, тож, каже, доводиться проситися пограти до сусідів, в котрих є клавішний. Сашко зізнається, найбільша його мрія - мати власне піаніно.

Сашка Даневича разом з його трирічною сестричкою Юлею виховують бабуся з дідусем. Розповідають, всіляко підтримують захоплення онука, однак піаніно їм не по кишені. Живуть за рахунок пенсій та допомоги на дітей у 620 гривень. Тата у Сашка та Юлі немає, а мама у лікарні. Жінка тяжко хвора.

Найближчий друг Сашка - це його дідусь. Він ходить з хлопчиною у походи та на риболовлю. Онук віддячує своєю любов'ю та грою на клавішних.

Якщо Ви хочете допомогти Сашку Даневичу, чи просто бажаєте поділитися з ним душевним теплом, шукайте інформацію як це зробити на сайтах телеканалу "Рівне 1" та Палацу дітей та молоді. Робімо разом "Добро на Різдво".