Чудовий новорічний подарунок підготував рівненський клуб МІР всім прихильникам спідвею. Отож наша команда у сезоні 2013 року буде виступати одразу у двох лігах, російській та польській.

22 грудня автомобільний клуб МІR святкував своє 20-тиріччя. З цієї нагоди у офісному приміщенні клубу зібралися діючі спортсмени спідвейної команди, представники преси та безпосередньо директор колективу Сергій Григорович Пелешок, який урочисто привітав своїх однодумців зі знаменною датою та підвів підсумки діяльності клубу за такий значний період часу.

На День Народження клубу отримали хороші новини й усі прихильники спідвею. Спорт номер 1 у Рівному у сезоні 2013 переживатиме справжній бум, адже клуб МІР буде виступати одразу у двох чемпіонатах, - Російському та Польському.

Отож у Російській лізі зустрічі між російськими колективами йтимуть до заліку Командного Чемпіонату, - гонки ж за участю рівненського МIRу будуть йти до заліку так званого Кубка Володимира Івановича Карнєєва.

За словами Сергія Пелешка команда в основному буде комплектуватись рівненськими гонщиками, особливо враховуючи той факт, що у сезоні 2013 у російському чемпіонаті буде діяти заборона виступів легіонерів.

Щодо виступів у польській лізі, то клуб отримав умовну ліцензію і після улагодження дрібних формальностей повинен отримати офіційне підтвердження щодо участі у чемпіонаті наших західних сусідів. Для більшої конкурентоспроможності у Польській Лізі команда буде підсилюватися.

Отож на всіх любителів спідвею у новому році чекатиме велика кількість змагань. А ось якими будуть результати наших гонщиків покаже тільки час.