Палац дітей та молоді ініціює нову благодійну акцію “Добро на Різдво”. Телеканал "Рівне 1" вже долучився до її реалізації. Мета – подарувати дітям свято, якого вони позбавлені. Тому, небайдужі, долучайтесь до втілення дитячих мрій. Наш перший учасник акції - веселий, кмітливий, граційний десятирічний хлопчик Олесь Самчук. Його батьки - незрячі, він і сам має проблеми із зором. Та у сім'ї кажуть, це не заважає їм бути найщасливішими у світі. Від сьогодні ми починаємо проект "Добро на Різдво". Приєднатися запрошуємо і Вас.

Олесю Самчуку 10 років. Він надзвичайно активний, відвідує кілька гуртків, нещодавно ще й почав писати вірші. Та найбільше захоплення хлопчика - бальні танці.

Таким захопленням Олеся батьки тільки тішаться. Кажуть, аби до душі. Вони практично незрячі, обоє - інваліди першої групи. Через це виникає чимало проблем. Згадують, чи не найтяжче було допомагати сину з навчанням у початкових класах.

Та й Олесь має проблеми із зором. Тож, щороку мусить проходити курс лікування. Попри все, оптимізму сім"я не втрачає, на життя не скаржаться, та й матеріальні труднощі, впевнені, не перепона щастю.

Іграшки, солодощі - для Олеся це другорядне. У десятирічного хлопчика зовсім інші, дорослі мрії.