Відтепер є така можливість. Рівненський міський Палац дітей та молоді розпочав нову акцію. Головна мета - подарувати діткам, які цього потребують найбільше, подарунки та душевне тепло. "Перший місцевий" також приєднався до акції.

Поділитися теплом та добром закликають вихованці Рівне нського Палацу дітей та молоді. ПДМ ініціює акцію "Добро на Різдво". Долучитися до неї можуть всі охочі. Головна мета проекту - подарувати свято тим діткам, які часто-густо його просто позбавлені.

Щоби залучити дітей до акції "Добро на Різдво", її волонтери кілька тижнів ходили в гості до потенційних учасників. Зізнаються, деякі життєві історії доводили до сліз.

До акції "Добро на Різдво" вже долучився "Перший Місцевий". Щодня в ефірі телеканалу "Рівне 1" ми розповідатимемо історії дітей, учасників акції. Вони ділитимуться своїми мріями та сподіваннями.

Стартує акція відсьогодні, триватиме до 19 січня. А приєднатися до неї досить просто. Головне - бажання поділитися з дітками теплом. Можливо, саме Ви допоможете здійснити чиюсь мрію.