Рівненські актори знову показали клас. Цього разу, після неймовірного успіху в білоруському Бресті, "Калігулою" приголомшили тернопільських глядачів. А разом ними — і журі Х Всеукраїнського фестивалю "Тернопільські театральні вечори. Дебют-2012". Вистава та колектив вкотре повернулися із нагородами та спогадами про шалені овації.

По тарілці "За кращу чоловічу роль", "За кращу чоловічу роль другого плану" та "За пластичне вирішення вистави". Так відзначили "Калігулу" журі Х Всеукраїнського фестивалю "Тернопільські театральні вечори. Дебют-2012". Рівень вистави так сподобався і театралам, і театральним критикам, пишається директор Рівне нського музично-драматичного театру, що його мало не переназвали.

Щасливі та з позитивними враженнями повернулися до роботи у рідному театрі актори. Хоча "Калігула" у Тернополі, кажуть, ледь не провалився.

Щоправда, кажуть актори, так приймали не усіх. Володимиру Петріву соромно, каже, було за гру Хмельницького театру. А от Вінницький — хвалять. Критикують, запевняють щиро, щоб колеги свої слабинки підсилили. Обіцяють, і самі рухатимуться вперед. До нових нагород підштовхуватимуть уже завойовані та подарунки до дипломів. Андрію Куделі у Тернополі подарували новий годинник. Колеги не заздрять. Радіють, що тепер рибалити буде простіше.