Ювілей також святкували випускники та студенти факультету музичного мистецтва. За роки свого існування він підготував понад 5 тисяч спеціалістів. Нині чимало з них - заслужені артисти України, всеукраїнські та республіканські лауреати. Чи побачили викладачі зіркових вихованців — у сюжеті Тетяни Коваль.

Нині на факультеті музичного мистецтва функціонує 20 творчих колективів. Вони представляють різні напрями та жанри музично-оркестрового та пісенно-хорового мистецтва. У виші пишаються своїми випускниками, чимало з них відомі не лише в Україні а й за кордоном.

Завітав на зустріч випускників заслужений артист України Олег Дзюба. 35 років тому він став випускником факультету. Рівне називає другим домом, тут пройшли його студентські роки, сюди приїздить до рідні. На святі заспівав дві пісні: "Берегите друзей" та "Жива вода".

Концерт творчих колективів та окремих виконавців став своєрідним звітом випускників та нинішніх студентів. Виконані твори нагадали запрошеним на свято про їхні дитячі мрії.

За рік факультет святкуватиме своє сорокаріччя. Тож випускники обов'язково зустрінуться знову.