Кав'ярня та магазин замість дитячого майданчика. Мешканці вулиці Волинської Дивізії впевнені: ігрова територія назавжди зникне під спорудами. Забудовник запевняє у протилежному. У ситуації розбиралися наші кореспонденти.

У парку на вулиці Волинської Дивізії гуляють діти з усіх навколишніх вулиць. Також неподалік ігрового майданчика знаходиться невеличке кафе та магазин. У цьому році приватний підприємець Віталій Смалковський вирішив його реконструювати і розпочав будівництво з обгородження навколишньої території.

Мешканці таку ідею сприйняли негативно. Кажуть, магазинів у мікрорайоні і так вдосталь. Приватний підприємець Віталій Смалковський каже: на будівництво у нього є всі дозволи. Показує навіть майбутній проект забудови. Каже, зробить все можливе, аби район став ще кращим, а територію дитячого майданчика ніхто не чіпатиме.

Люди змін у себе у дворі не хочуть. Кажуть, будували майданчик власними силами, а через будівництво частину його все одно зруйнують.

Зупиняти будівництво приватний підприємець не збирається. Мешканці ж Волинської Дивізії запевняють: зроблять усе можливе, аби йому перешкодити.