Чоловіку було сумно і він вирішив розважитись, піднявши на ноги всі рятувальні служби міста. У суботу, 24 листопада надійшло повідомлення від невідомо про вибухівку, яка нібито закладена у приміщенні «Еко Маркету». Таке смс отримали підприємці, які орендують приміщення у колишньому ЦУМі.

Всіх працівників та відвідувачів торгового закладу, а це 250 людей, відразу евакуювали. Центр міста перекрили. На місце події виїхали всі спецслужби. Піротехніки обстежили Цум. Вибухівку не знайшли. Коли їхні пошукові роботи ще не були завершені, надійшло нове повідомлення, що замінований готель «Мир» та приватний будинок у Здолбунові. Рятувальні служби виїхали за вказаними адресами. Ця інформація також не підтвердилась. Паралельно працівники міліції шукали і жартівника – мінера. Трохи більше години їм знадобилось аби встановити його особу.

Псевдомінеру 22 роки. Він з 2009 року відбуває покарання у Городоцькому виправному центрі за угон авто. Молодий чоловік взяв місцеву газету і вирішив розважитись.

Засудженого ізольовано на час слідства від інших в’язнів. У 2014 році чоловік мав звільнитися з місця позбавлення волі, втім тепер цьому не здійснитись. Проти нього знову порушена кримінальна справа. Санкція її передбачає до 5 років позбавлення волі.