Чиновники організовують грандіозний турнір з футболу для дітей молодших класів. Упродовж червня 32 школи боротимуться за трофей. Організатори обіцяють, що ніхто з учасників не залишиться без подарунка.

Замість комп’ютерів та гральних автоматів - руш на футбольні поля! Таку ідею переслідують організатори Футбольного турніру Кубок Рівного.

Для всіх учасників обіцяють шкіряний м’яч. А переможцям та ліпшим гравцям - кубки. Поза увагою нікого не залишать. Фінал відбудеться на стадіоні "Авангард". Навіть очікують приїзду гравців збірної України.

Зараз триває підготовка. Але поки що турнір без назви та емблеми. Його може запропонувати будь-хто. Ще й півтисячі гривень отримає від мецената турніру.

Судитимуть молодих футболістів дівчата – представники кожної команди. Головним буде професійний арбітр з федерації. Таке масштабне змагання у Рівному організовують вперше, втім не востаннє, й поширюватимуть в усій області.

Здібності є в кожної дитини - переконують організатори. Подібні турніри лише допоможуть учневі і себе показати, і чогось повчитися.