Аварія, у якій постраждали двоє та одна людина загинула, сталася у Дубровицькому районі. Як з’ясувалося, за кермом авто був працівник міліції, повідомляє OGO.ua.

У п’ятницю, 16 листопада, близько 23:25 на автошляху Городище – Рівне – Старокостянтинів, поблизу с.Берестя Дубровицького району, водій невстановленого автомобіля рухався зі сторони села Берестя в напрямку м.Дубровиця. Про це повідомили з прес-служби ВДАІ УМВС України в Рівне нській області.

За попередніми даними, він не вибрав безпечну швидкість руху, не врахував дорожню обстановку та допустив зіткнення з мопедом LIFAN, без державних номерних знаків, не зареєстрований у встановленому порядку, під керуванням 18-річного Олександра із с.Мочулище Дубровицького району, який рухався у попутному напрямку. Автомобіль з місця пригоди зник.

Внаслідок ДТП водій мопеда LIFAN, отримав відкритий перелом правого стегна, був госпіталізований в травматологічне відділення Дубровицької ЦРЛ. Пасажир мопеда LIFAN, 15-річна Анастасія з с.Дібрівськ Зарічненського району, із забійною рваною раною волосистої ділянки голови була госпіталізована в травматологічне відділення Дубровицької ЦРЛ. Пасажир мопеда LIFAN, 19-річна Тетяна з с.Мочулище Дубровицького району, від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці пригоди.

Як повідомили СЗГ УМВС України в Рівне нській області, правоохоронцям вдалося встановити особу водія та транспортний засіб. Наїзд скоєно автомобілем ВАЗ-2109, а водієм виявився 24-річний житель міста Дубровиця, який працював оперативним черговим Зарічненського РВ УМВС України у Рівне нській області. Лейтенант міліції перебував поза службою, у цивільному одязі, без табельної вогнепальної зброї. За попередніми даними тверезий. 24-річний Олександр затриманий у порядку статті 115 Кримінально-процесуального кодексу України. Порушено кримінальну справу за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України. На утриманні підозрюваного перебуває неповнолітня дитина.