Про прокурорську квартиру, яка зі службової перейшла у приватну власність, допитувалися на сесії облради депутати. Погодилися поміняли статус житла на початку цього тижня члени міськвиконкому, а за три дні з прокурорів спитали обласні обранці. Вони ж прийняли у власність частину стадіону "Авангард". Тепер половина комплексу належить громаді міста, а половина області. Шкода, що спостерігати в Інтернеті за протистояннями обласних депутатів їхнім виборцям не вийде. Питання про обладнання сесійної зали відеокамерами до порядку денного не включили.

За які такі заслуги прокурору дозволили приватизувати службову квартиру, допитувалися обласні депутати першого заступника прокурора області. Прямісінько на трибуні він почав рахувати, у яку гривню обійшлося службове житло новоселу. Який такий ремонт коштував, як половина квартири у новобудові, доповідач не уточнив. А нажахані пророцтвом екстрасенсів про обвал підземного містечка біля драмтеатру, звернулися уже із проханням до прокуратури. Там пообіцяли проконтролювати. Працювати депутатів нині підганяв головуючий, щоб встигнути на урочистості з нагоди Дня працівників сільського господарства. За чотири години роботи обранці осилили майже 90 питань. Петро Дубас старався і за колегу. Юрія Семенюка на сесії не було, але декотрі питання ним все ж таки були підтримані. Про таку ініціативність у Інтернеті побачать не скоро. Питання оснащення сесійної зали вирішили довивчити, перш ніж вносити до порядку денного. Ініціатор встановлення веб-камер й трансляції сесій облради в інтернеті Михайло Кириллов від свого не відступився, він просив підтримати колег його ініціативу внести питання до порядку денного.

Яку суму витратити на оснащення зали обладнанням, рахуватимуть півтора місяці. Михайло Кириллов каже, не пошкодує власних грошей, якщо бюджетних забракне. А їх уже забракло на ремонт доріжки на "Мототреці". 200 тисяч гривень депутати вирішили шукати поза казною.