Разом з собою російський Президент прихопив з десяток відомих співвітчизників, а ще - голлівудських акторів, та митців епохи Відродження. Всі вони зараз - у обласному краєзнавчому музеї. Туди вже вкотре привіз виставку "Найвідоміші люди світу" Санкт-Петербурзький музей воскових фігур.

Кіноактори та співаки, президенти та художники – всі вони у Рівному. Кожен охочий може навіть придбати улюбленого героя чи й замовити власну копію, але коштує таке задоволення від 5 до 15 тисяч доларів.

Герої египетських міфів та японської культури представлені на виставці воскових фігур найчисельніше. Вистачає тут і французьких акторів. Всі експонати зазначають організатори є унікальними й неповторними. Переконують на обличчі воскових копій намагались відтворити навіть найменші зморшки та структуру шкіри.

Перші фігури з воску зявились ще 5 тисяч років тому, а створення однієї скульптури забирає не менше року розповідають фахівці. І додадають, найважче знайти достовірні відомості про історичні поспостаті. Для рівнян воскових гостей показують не вперше. Такі експозицій мають постійних поціновувачів.

Найвідоміші люди світу пробудуть у Рівному до початку літа. Далі виставка помандрує Україною. Якщо рівняни проігнорують цю виставку наступної доведеться чекати більше року.