Вона, вдягнувши форму з погонами старшого лейтенанта, намагалась влаштуватись пожежним ревізором в одну з частин. Та її планам завадив Микола Оладько, заступник командира військової нафтобази. Він попросив жінку пред’явити документи, яких вона, звісно, не мала.

Коли псевдовійськову викрили, вона вигадала нову історію. Цього разу - про батька-полковника, який живе на Львівщині. Коли і ця вигадка не подіяла, жінка наважилась на відчайдушний крок. Вона сама зателефонувала у міліцію і поскаржилась, що її незаконно утримують на території військової частини.

Затриманою виявилась 26-річна Наталія, уродженка Волинської області. Вона добре відома працівникам міліції за вчинення шахрайських дій. У 2005 році саме ця жінка, перевдягнувшись ревізором, ошукала на 800 доларів керівника однієї з військових частин на Полтавщині. Ці гроші жінка отримала як хабар за позитивний висновок псевдоперевірки.

А нещодавно Наталія погоріла на крадіжці. З квартири офіцера Збройних сил вона викрала гаманець з грошима, мобільний телефон і фотоапарат. Також її підозрюють у шахрайстві й самовільному присвоєнні владних повноважень. Жінка мала б бути за ґратами, та один із судів Полтавської області відпустив її під підписку про невиїзд. Цей запобіжний захід вона порушила, приїхавши на Рівне нщину.

Тож зараз працівники Дубенського райвідділу міліції вирішують питання про її доставку на Полтавщину, де Наталія, швидше за все, таки опиниться у слідчому ізоляторі.