Білявки - у мейн-стримі! На одинадцятому конкурсі краси в Національному університеті водного господарства та природо-користування вони святкували абсолютний тріумф.

Найкрасивіших дівчат у Національному університеті водного господарства та природокористування визначають вже одинадцять років поспіль. Часи змінюються, а конкурс "Міс НУВГП" залишається незмінним. Організатори допускають ті самі прорахунки з підбором учасниць, режисурою та хореографією шоу.

Втім, рівень учасниць – на висоті. Вчора у Рівне нському облмуздрамтеатрі за перемогу змагалися 19 найкрасивіших представниць факультетів університету. До фіналу конкурсу дівчат готували кілька місяців, навіть фотосесії проводили.

А розпочали фінальне шоу конкурсантки… з виходу вечірніх сукнях. Далі глядачі оцінювали дівчат у танцювальному конкурсі, виходах у бізнес-костюмах, національному вбранні та купальниках. Симпатії глядачів у цей день на боці Ольги Семенюк. Проте журі було іншої думки. Дівчина здобула титул "І віце-міс". Натомість "ІІІ віце-міс НУВГП" стала Олена Никитюк, "ІІ віце-міс НУВГП" - Інна Ярмольчук.

Найвродливішою дівчиною університету цьогоріч обрали 18-річну Марину Линь. А тим часом багатьох учасниць конкурсу вже запросили на кастинги загальноміських конкурсів краси та навчання у модельних агенціях.