Справжній спортивний азарт і радість перемог отримали три десятки вихованців Великомежирицької школи-інтернату. Вони стали першими учасниками турніру з боулінгу серед дітей-сиріт. Такий подарунок дітям влаштували благодійники у рамках проекту "Ділимося чим маємо!". Анна Яцук спостерігала за змаганнями.

Турнір з боулінгу для дітей-сиріт пройшов у Рівному у рамках благодійного проекту "Ділимось чим маємо". Зініціювали його місцеві фірми та громадські організації міста. Перш за все вони вирішили допомогти дітям-сиротам зі шкіл-інтернатів.

Першими щасливими гравцями у боулінг стали вихованці Великомежирицької школи-інтернату. Тридцять учнів з 5-го по 10-й клас змагалися у турнірі. Для більшості з них це було вперше. Вихователь школи-інтернату Ганна Чопко каже: діти з нетерпінням чекали поїздки до обласного центру.

Перше місце у турнірі серед дівчаток здобула Інна Приндюк. Вона каже: перше, що зробить, коли повернеться до інтернату - розповість усім про свою перемогу.

Найкращим серед хлопців став Тимур Чачух. Каже, що навіть не очікував відчути такий азарт під час гри у боулінг.

Організатори благодійного проекту планують через місяць провести аналогічний турнір і запросити на нього вихованців з інших шкіл- інтернатів.