Сказали і відрізали. Енергетики таки відключили водоканал від світла. Разом з адміністративними будівлями, електропостачання відімкнули на водонапірній станції мікрорайону "Боярка". Чи пересохнуть крани рівнян - наші кореспонденти спробували з'ясувати.

Через заборгованість енергетикам, яка складає понад мільйон гривень, Рівне може залишитись без води. Рівне енерго перекрило електропостачання не лише адмінбудівлям водоканалу, а й водонапірним станціям, які подають воду у помешкання громадян.

Борг водопостачальників з'явився за останні кілька місяців, розповідає речник "Рівне енерго". Підтверджує це і колишній керівник водоканалу, а нині міський голова Володимир Хомко. Каже, коли він залишав підприємство — боргів не було.

Звідки взялися такі великі борги - невідомо. Одні кивають на інших. Представники підприємства погоджуються - борг існує. Але не у тих розмірах, про які говорять енергетики. Поки розбиралися, хто винен і чий борг. Воду відімкнули на водонапірній станції мікрорайону "Боярка". Втім, власники підприємства запевнили, що без води рівняни не залишаться.

Хто винен, ще з'ясовуватиме прокуратура, туди з проханням перевірити законність дій "Рівне енерго" звернулася обласна рада.