Ці танцюристки ще не зажили собі світової слави чи почесних звань, однак таланту і цілеспрямованості їм не займати. Вони - одні з перших, ті, хто торує стежку для мистецтва східного танцю в Україні. І цієї суботи вже продемонстрували свої здобутки на Першому відкритому чемпіонаті області із сучасного танцю.

"Танець живота" перестає бути чимось далеким і екзотичним. Його з легкістю опановують українки. У Рівному майстерним вихилясам вчать у клубі східного танцю "Орхідея" Рівне нського Палацу дітей та молоді. Тепер вихованки клубу із честю представили його на Першому відкритому чемпіонаті сучасних видів танцю, гідно конкуруючи із представницями Коломиї, Хмельницького та Києва.

Мистецтво танцю живота не диктує обмежень за віком чи комплекцією. Щоб опанувати мінімальну програму, достатньо великого бажання і лише трохи часу та зусиль. Якщо для рівня чемпіонату цього виявиться й замало, то на домашньому концерті чи корпоративній вечірці можна стати справжньою зіркою програми.

У вихованок рівненського клубу "Орхідея" різні мотиви для занять східними танцями - усі поважні. Якою не була б мета, її цілком вистачило, щоб рівнянки здобули двадцять одне призове місце в усіх номінаціях та в усіх вікових категоріях - це найсильніший результат з-поміж учасниць чемпіонату.