У Палаці дітей та молоді відбувся фінал традиційного конкурсу "Сучасник та сучасниця". Семеро дівчат та хлопців демонстрували свої вміння і таланти для журі та глядачів. Імена переможців знає Оксана Конопацька.

Фіналісти конкурсу "Сучасник та сучасниця-2009" змагалися у п’яти конкурсах. Візитка, розминка, світ захоплень, танцювальний та музичний. Випускники підготували справжнє шоу. Щоразу на сцені учасники з'являлися у нових образах. Організатори переконані: кожен з них - це маленький діамант і порівнювати їх просто неможливо.

Конкурс вимагає від випускників знань, таланту, ерудиції, культури та почуття гумору. І відрізняється від інших заходів.

Хоч глядачів у залі зібралося небагато, у кожного з фіналістів конкурсу була потужна підтримка. Зала рясніла плакатами. У підсумку перемогу здобули учень НВК школи-ліцей №19 Сергій Яцухненко та учениця школи №1 Юлія Гемберг.

Журі констатувало: незалежно від результатів усі учасники - переможці. А кожен з фіналістів матиме змогу ще раз продемонструвати свої таланти під час загальноміського свята випускників.