Великі мрії маленьких дітей на одній виставці. Тут зібрані всі роботи, які прийшли на конкурс Великодні фантазії. Його організувала "РІвненська газета". Це і малюнки і крашанки з писанками, а ще вишиванки.

Маленькі митці з усієї Рівне нщини з"ясовували хто наукраще нфаантазує перед Великоднем. Марійка вже більше 5 років малює. На конкурсі вона вперше, але це не завадило їй перемогти. Каже конкурс- це стимул для додаткових занять, адже в майбутньому дівчинка мріє стати художником.

Поділяють захопленя маленької художниці і батьки. Розповідають відірвати дочку від олівця з папером просто неможливо.

У захваті від дитячих робіт і журі конкурсу. Розповідають серед такої кількості різножанрових напрацювань важко обрати найкращих. Тому вони намагалися нікого не образити. Організатори конкрусу в один голос запевняють, що і надалі всіляко підтримуватимуть подібні заходи.

Переможців конкрусу обирали в двох вікових категоріях до 9 та 16 років. Для переможців приготували подарунки та дипломи, і подарували виставу. Розважав дітлахів переодягнений домовичок Кузя. Дітлахи у захваті, тому організатори пообіцяли зробити конкурус щорічним.