Вишукані, елегантні, яскраві, та неповторні - такі настрої вирували на подіумі шостого сезону Fashion Time. Модна подія знову зібрала стилістів, дизайнерів, перукарів, модників, та світові бренди. До іменитих і талановитих приєдналися дебютанти показу. Відкриття нових імен, облич та проектів - головна мета світської події.

Фешн Тайм знову дивує вже шостий сезон поспіль. Показ почали презентацією модного журналу та його рубрик, які представляють наймолодші красуні з мамами. Модель Анна Кравчук дебютувала як дизайнер прикрас. Її хобі поступово набуло нового значення. Вперше на подіумі показали іграшки - це також дебют світового бренду, який з'явився у Рівному нещодавно.

Дизайнерка Любов Шипукова повертає глядачів до жіночності.

Елегантний діловий стиль у новому сезоні житиме, переконують світові торгові марки. Харизматична стилістка Жанна Піддубна вкотре нагадує - особистий стиль ніхто не відміняв.

Індивідуальність підкреслює і дизайнер шкіряного одягу Фелікс Родіонов. Глядачі також на піднесенні, адже організатори показали роботи вже улюблених дизайнерів та новинки світових брендів.

Традиційно Фешн Тайм завершили показом весільного вбрання. Як і обіцяла дизайнерка Зіна Троянчук - сукні-трансформери - на піку популярності. Розважали гостей співочі таланти.