Ташкент очима рівнян. В обласному краєзнавчому музеї фотороботи на цю тему презентували Олександр Харват і Таня Д'Авіньйон. Митці представили свої найкращі знімки з Міжнародного фестивалю "Ташкент Але 2008". Майстерність робіт оцінювала Анна Яцук.

Фотовиставка "Ташкент, Бухара" відомого рівненського майстра Олександра Харвата та американки Тані Д'Авіньйон зібрала майже 80 робіт. Усі вони є підсумком поїздки на четвертий міжнародний фестиваль "Ташкент Але 2008".

Фотохудожники запевняють: стати кращими на ньому було непросто. Адже до участі свої світлини надіслали фотомайстри з 20 країн світу. На фотографіях майстрів представлені сучасний Ташкент та Бухара. Автори цікаво передали узбецьке життя, людей та їхні традиції.

Оцінити майстерність світлин на виставці завітало чимало рівнян. Останні запевняють: фотомистецтво в останні роки набирає особливого розвитку.

Фотовиставка провідних майстрів діятиме у Рівному місяць. Автори сподіваються, що за цей час всі бажаючі зможуть ознайомитися з особливостями узбецького життя.