Чергове засідання "Телепресклубу" відбудеться в четвер, 19 березня, на Першому місцевому. Воно пройде в рамках проекту "Підвищення стандартів журналістської етики на Рівненщині та Волині", який реалізовує інформаційне агентство "Рівнеінформ" за підтримки Посольства США в Україні. Тема розмови - етичні виклики для журналістів-початківців.

З якими труднощами стикаються журналісти, котрі тільки розпочинають свій професійний шлях? Які морально-етичні виклики стоять перед ними? І як успішно долати ці труднощі, гідно відповідати на ці виклики - з тим, аби журналіст успішно виконував своє суспільне покликання - забезпечувати людей інформацією, яка допоможе успішно жити та ефективно діяти? Про це говоритимуть у "Телепресклубі" 19 березня. 

До участі у програмі запрошені представники Національної спілки журналістів України та Незалежної медіа-профспілки; вищих навчальних закладів, де готують журналістів, а також випускники Школи універсального журналіста Видавничого дому "ОГО", яка цьогоріч відбуватиметься у Рівному вже четвертий рік поспіль.

Як завжди, учасниками розмови стануть і журналісти та редактори місцевих ЗМІ, власкори загальноукраїнських видань.

Початок "Телепресклубу" - о 20.15, ведучий - Віталій Голубєв.