У квартирі 58-річного Валерія саме варили "ширку”, коли завітали правоохоронці. За цим процесом затримали 44-річного рівнянина Юрія. Одразу ж вилучили і речові докази - посуд із залишками опію, а чоловіка доставили в ізолятор тимчасового тримання.

Серйозні неприємності має і власник квартири. За організацію наркопритону уже невдовзі він може опинитись у в’язниці. Втім, Валерій запевняє, що навіть не здогадувався, що на його кухні хтось може варити ширку.

Інші гості Валерія, яких застали правоохоронці, стверджують, що вони не наркомани. 26-річна Юлія запевняє, що наркотики не вживає і взагалі не пам’ятає, чи варив хтось на кухні ширку. Інший гість Валерія, 33-річний Сергій, також себе наркоманом не вважає. Каже, що колись спробував трамадол, але на тому все і скінчилось. Втім, заперечувати, що стоїть на обліку у центрі СНІДу, не став.

У помешканні Валерія правоохоронці не вперше. Він уже відсидів рік у в’язниці за організацію наркопритону. Тепер цей шлях може повторити. Правоохоронці наразі вирішують питання про порушення проти нього кримінальної справи. За повторну організацію у себе вдома наркопритону Валерій може потрапити за ґрати на термін від 5 до 12 років з конфіскацією майна.