На вулиці Князя Романа майже місяць між поверхами жив безхатченко. Звернення мешканців були безрезультатними, допоки до міліції зателефонували журналісти "Рівне 1". Чим закінчилася історія — у матеріалі Ігоря Шумика.

Знайти безпритульного виявилося неважко. Він спокійнесенько курив під під’їздом на вул.Князя Романа, 4. Проте переконував, що мешкає саме в цьому будинку. У те, що не має де жити, зізнався не одразу. Довелося опитувати мешканців будинку. Вони запевняють: неодноразово зверталися до правоохоронців. Допомоги - ніякої.

Мешканці розповідають: це вже не перший вояж чоловіка до цього будинку. Влітку він також кілька тижнів спав між поверхами. А боятися було чого. Люди кажуть, чоловік постійно ходив із сокирою.

Втім, безпритульний іншої думки. Пояснює, нікому не заважав. А мешкав саме тут, бо колись мав у цьому будинку власну квартиру. А зараз - у пошуках роботи.

Довго вислуховувати його правоохоронці не стали. Швидко забрали на дільничний пост. Далі перевірятимуть особу чоловіка. Якщо у нього є прописка, то відпустять. Тим часом мешканці вул. Князя Романа вважають приїзд міліції показухою. Тому готують звернення до правоохоронців, аби ті заборонили чоловіку перебувати у цьому будинку.