"Пульсар" зіграв з лідером чемпіонату України з баскетболу серед команд суперліги "Азовмашем". Як не старалася рівненська команда, але так і не досягла бажаного результату. Про перипетії матчу більше розкаже Ігор Шумик.

Уперше у матчі "Пульсар" вийшов вперед у дебюті зустрічі. Щоправда, лідерство "помаранчевих" тривало лічені секунди. В наступній атаці машинобудівники відновили статус-кво. І надалі трьохочковими нарощували свою перевагу. Господарям вони привезли дванадцять пунктів відставання за першу десятихвилинку.

До великої перерви команди відіграли рівно. Маріупольці не поспішали відриватися в рахунку. Але і не підпускали "помаранчевих" менше, ніж на 10 очок. Не знадобився "Азовмашу" і їх лідер Ель-Амін.

Головного болю тренерам "Пульсара" додавали кадрові втрати. У стартовій п’ятірці вболівальники недорахувалися трьох баскетболістів. Шемосюк, Артимович, ймовірно, ще допоможуть команді, а от Улянко вибув до кінця сезону. Кожне очко господарям давалося нелегко.

Зіпсувало протистояння суддівство. Упродовж гри арбітри кілька разів свистіли безпідставно як на користь "Пульсара", так і для маріупольців. Розгром не вдався. Цього річ вперше у матчі з грандом українського баскетболу помаранчеві програли достойно. А в останній чверті навіть скоротили відставання до семи пунктів. Проте знову відпустили суперника. 65:78 і пульсар готується до наступних матчів.