Тепер вона шукає свідків ДТП, у яку потрапила ще два тижні тому. Тоді із правостороннім переломом тазу й травмою голови жінку доправили у лікарню. У ній вона проведе три місяці. Заново буде вчитися ходити. Та потерпілою її не визнали. Хоча жінка стверджує - її збили на зебрі, кримінальну справу так і не відкрили.

Вона радіє уже тому, що може підвестися бодай так. Прикута до ліжка жінка перший тиждень у лікарні каже, навіть, головою не ворушила, бо усе навколо йшло обертом.

У лікарні їй діагностували забійні рани голови й уламковий перелом кісток тазу. Такі травми тазу, каже лікуючий лікар, відносять до найважчих у травматології. Та жінці ще пощастило.

У тому, що трапилося, вона винна сама, стверджують у міліції. Слідчий відмовив у порушенні кримінальної справи, бо водій москвича, який збив жінку, та ще двоє свідків з іншого авто розповіли, що насправді Іраїда Ващишина переходила дорогу не з того боку, що стверджує вона, а з іншого.

Пояснити на камеру, чому у жінки переломи тазу з правої сторони, а не лівої, слідчий відмовився. Не забажав зустрічатися і водій москвича. Збита на зебрі жінка тепер шукає свідків, які бачили, те, що трапилося на зебрі 22 серпня опів на шосту вечора.

За два тижні на лікування вона уже витратила майже 10 тисяч гривень. Скільки потрібно буде ще, щоб стати на ноги, не знає. Але ходити знову, каже, дуже хоче.