З осені продажі авто впали настільки, що перекупники скинули ціни на 3-4 тисячі доларів. Як змінило попит зниження цін на машини з пробігом — з’ясовували наші кореспонденти.

Нині автомобільний ринок Рівного на вулиці Млинівській щосуботи бачить більше продавців, ніж покупців. Останні рідко заглядають під капот, щоб оцінити пропозицію. Не дуже спокушають покупців і чималі знижки. Продавець Сергій Самойлюк на 3-4 тисячі доларів знизив вартість всього модельного ряду, який налічує 19 автомобілів. Проте ефект від цього — нульовий.

В умовах безгрошів’я охочі пересісти на інший автомобіль таки знайшли вихід. Погоджуються обміняти свого залізного коня з доплатою чи без. Головне, аби пропозиція влаштовувала обидві сторони.

На обмін перекупники не погоджуються. Кажуть, що хочуть "відбити" гроші, які витратили на купівлю автомобілів за кордоном. Адже через відсутність попиту залізли в борги. Той же Сергій Самойлюк "погорів" уже на 40 тисяч доларів. Вийти на нуль сподівається, коли вторинний автомобільний ринок оживе. автобазар івано-франківськ