Щоправда, не серед людей, а на виставці. Її привіз до міста власник приватної київської галереї. Ексклюзивні види риб і плазунів бачила Анна Яцук.

Київська виставка риб приїхала до Рівного вперше. Тут є крокодил, змії, черепахи, ящірки і 16 різновидів риб. Серед них - незвична акула-сом, панцирні щуки, численні види піраньї. Адміністратор виставки Олександр Прядченко каже, що на виставці є такі риби, які не лише плавають, а й стрибають і навіть повзають по землі. Часто таких доводиться годувати не лише рослинною їжею, а й мясом. Окрім риб, на виставці є нільський крокодил та парагвайська анаконда. Зараз її довжина складає майже чотири метри. Більшою вона не виросте, запевняють організатори. Адже тоді її буде небезпечно возити з собою.

Незвичайна виставка найбільше привертає увагу дітей. Деякі з них таких плазунів побачили вперше. Тетяна Боровець на виставку привела маленького сина. Каже, здивування викликають не лише риби, а й величезні акваріуми. Експонати київської виставки не продаються. Організатори кажуть: вони для них є дуже цінними. Тому на них можна буде лише подивиться у приміщенні органного залу до 26 квітня.