Відбулося це у Олександрійській школі-інтернаті. Працівники внутрішніх справ не лише згадали свої шкільні роки, а й влаштували майстер – класи для вихованців навчального закладу. Після побаченого дітлахи й собі захотіли у майбутньому поповнити лави правоохоронців.

Вихованці Олександрійської школи – інтернату мають не прості долі. Деякі - не потрібні своїм родинам, інші взагалі їх не мають. За плечима цих підлітків - недитячі історії з минулого життя. Тому працівники міліції не даремно обрали саме цей заклад, щоб привітати дітей з початком навчального року.

Міліціонери продемонстрували вихованцям навчального закладу вміння професійно та миттєво затримувати зловмисників. Пізніше похизувалися творчими здобутками і продемонстрували фільм. Дітям сподобалось. Вони також показали міліціонерам свою фізичну спритність. З що отримали подарунки та грамоти.

Також, працівники кінологічної служби розповіли дітям, як тренують службових собак, а державтоінспектори дозволили дітлахам відчути себе за кермом службових транспортних засобів.

Щоб дізнатися про вподобання дітей, міліціонери планують ще завітати до навчального закладу. Обіцяють, це буде незабаром.