За сплачені рахунки - подарунки. Всесвітній день споживача - гарний привід віддячити клієнтам за сумлінність. Рівненські енергетики потішили своїх споживачів напередодні свята - ті, хто справно сплачує за послуги отримали шанс на презент. Щасливчиків визначали із 11-ти тисяч сумлінних абонентів. Схоже, енергетики стимулюють своїх клієнтів не тільки вчасно і сповна платити, але й більше споживати свого продукту. Адже переможцям дісталися міксери, електрочайники, тепло-вентилятори та DVD-плеєри.

Акція "Сплати рахунки - отримай подарунки" стала традиційною. Нині енергетики провели її учетверте. З одинадцяти тисяч сумлінних платників комп'ютерна програма вибрала 60 щасливчиків. Це жителі з усієї області. Кожен переможець отримає побутову техніку з рук працівника Рівне енерго. Серед щасливчиків виявилася і сім'я рівнян Алексійчуків.

Вручатимуть подарунки сумлінним платникам протягом тижня. Більше пощастило Алексійчукам. Подарунок повезли їм одразу після проведення розіграшу. DVD сім'я не має. А от рахунки вчасно оплачує не лише за електроенергію, а й за інші послуги.

Через кризу зразкових споживачів стало менше. З жовтня минулого року аж у дев'ять разів, - кажуть енергетики. Сподіваються, що подарунки стимулюватимуть населення вчасно розраховуватися.

Рівне енерго обслуговує 405 тисяч побутових споживачів. Лише три відсотки з них підпали під критерії зразкових споживачів.