Їх пам'ять вшанували сьогодні в обласному управлінні міліції. Прийшли до пам'ятнику перші особи області та вдови. Окрім того, після капітального ремонту сьогодні відкрили третій поверх поліклініки управління внутрішніх справ області. Приміщення п'ять років стояло занедбане, лікарі приймали пацієнтів в обшарпаних кабінетах.

Юлія Лесик 13 років тому лишилася із 2-річною дочкою на руках. Її чоловік - Владислав, працював у карному розшуці. Він загинув на роботі, 22 ножових поранення оперуповноважений Лесюк отримав, розбороняючи бійку. Жінка каже, відтоді як не стало чоловіка, ввесь час відчувала підтримку зі сторони держави. Але, зізнається, хоче більше простої уваги.

Матеріальну допомогу вдови традиційно отримали з рук керівника управління внутрішніх справ області. Василь Лазутко переконаний, що дбати потрібно як за вдів, так і за їх дітей, ветеранів органів внутрішніх справ так і за нинішніх працівників. Ті напередодні отримали хорошу звістку - нарешті закінчився капітальний ремонт відомчої поліклініки, яку почали ремонтувати минулоріч.

Для повноцінного обслуговування заклад ще потрібно обладнати відповідною технікою. Бо та, що є в поліклініці - вже морально застаріла. У цьому своє сприяння пообіцяла обласна влада.