Стали відомими подробиці вбивства 22-річної рівнянки Олени на вулиці Соборній у Рівному. Дівчину з капсульного пістолета "Магнум" застрелив її хлопець Роман, з яким вона зустрічалася протягом останнього року

Він же і викликав "швидку допомогу", та врятувати дівчину лікарі виявились безсилими. Олена працювала в одному з рівненських супермаркетів.

Що стало причиною конфлікту між нею та її хлопцем, правоохоронці не уточнюють. Лише кажуть, що ті посварились.

Зараз Роман в ізоляторі тимчасового тримання й очікує закінчення слідства. Проти нього порушили кримінальну справу за 1 частиною 121 статті Кримінального кодексу – це нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що призвело до смерті людини.

Сам він – колишній військовий. Після строкової служби став контрактником і охороняв Рівне нську військову прокуратуру. Саме тоді його збила машина і після кількох місяців у лікарні Роман звільнився зі Збройних сил. З того часу ніде не працював, а найближчі років 8–12 йому доведеться провести у в’язниці за вбивство своєї дівчини.

Рівне нські ж міліціонери вкрай занепокоєні, що вже невдовзі кожен охочий зможе придбати пістолет на гумових кулях, оскільки, як показав цей випадок, смертельною може виявитись і менш небезпечна зброя.