Ви не проти розважитися напередодні свого весілля? Тоді можна влаштувати холостяцьку вечірку в картинг-клубі! Влаштувати змагання на трасі, відзначити перемогу разом з прощанням із заміжньою життям в ресторан-барі і виплеснути море адреналіну.

Заодно можна і подумати про проведення тут торжества. Адже багато картодромів пропонують свої послуги у проведенні свят та весіль. З надаваних послуг:

- Надання веселого тамади. З жартами тамада на весіллі всім цікавий - тому в картинг-центрах можна вибрати самого запального провідного вашого свята. - Прокат картодрома. Замовити можна цілодобово і на будь-який термін. У вартість буде входити прокат картинга, екіпіровки, інструктаж і персонал на трасі. Чим не оригінальний варіант проведення свята. Можна влаштувати змагання між командою свідка і свідка, або нареченої і нареченого. Веселощі забезпечено. - Ресторан. Повний комплекс страв меню, або замовлення і доставка з улюблених закладів. - Замовлення проведення церемонії на місці. - Замовлення таксі при закінченні свята.

Бажаємо вам веселого і яскравого протікання вашого незабутнього свята!