Майстри молотка та заліза дивуватимуть містян своїми витворами. Триватиме це три дні, а саме з 24 по 26 серпня. Рівняни підряд відзначатимуть три свята - День прапора, День Незалежності та День міста.

На День Незалежності у Рівному пройде вже традиційне дефіле у вишиванках. Втім, цьогоріч воно має бути сімейним. Участь у загальноміській акції може взяти будь яка родина чи компанія друзів, які вберуться у вишиванки і попередньо зареєструються для дефілювання по сцені.

На День міста рівнян чекає шоу стронгменів. Найсильніші люди з'їдуться до нашого обласного центру. В аеропорту пройде всеукраїнська виставка собак усіх порід. Для участі вже зареєструвались понад триста учасників. Від ЦУМу і вверх по Соборній око милуватимуть різні марки легкових автомобілів. У цій виставці візьмуть участь всі міські автосалони. У парку імені Шевченка проходитиме фестиваль ковалів "Металеве серце України". Триватиме він три дні.

Ще однією новинкою стане виставка фотографій рівнян 30-х років. Вулична інсталяція картин супроводжуватиметься навіть старовинними меблями.

Традиційними будуть різноманітні концерти, показ робіт народних умільців на Бульварі Незалежності та святкова хода рівнян. Закінчиться все феєрверком. Хвилюються чиновники аби тільки не підвела погода.