320 абонентів планує відключити від водопостачання "Рівнеоблводоканал" в цьому місяці. На підприємстві запевняють, відключають лише тих хто ухиляється від спілкування та не йде на контакт.

Це будинок по вулиці Андрія Мельника, 16. Працівники "Рівне облводоканалу" стверджують, тут в одній з квартир живе злісний боржник, який чотири роки не платить за воду. Тому її сьогодні і прийшли перекривати.

Спілкуватися з працівниками абонентної служби боржник відмовився.

Відключити воду в квартирі нескладно, каже майстер аварійно-диспетчерської служби Володимир Михалюк. На все його бригада з трьох чоловік витратила одну годину.

А це вже будинок по вулиці Струтинській. Тут також проживає боржник, який не платить за воду декілька років.

Голова ОСББ "Терен плюс" Ольга Покальчук стверджує, тільки такими методами можна боротися з боржниками, які відмовляються не лише платити за надані послуги, а навіть йти на контакт.

У "Рівне облводоканалі" наголошують, що підприємство йде на зустріч абонентам у яких є заборгованість, розуміючи нестабільність економічної ситуації в країні, але до боржників, які відмовляються від спілкування з працівниками підприємства будуть застосовуватися методи відключення.